novel ni hasil karya Aira Aliff, penerbitan Buku Prima. Best…best…best.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAREEZ RIFFQAL….memang kacak mamat ni, kaya dan memang playboy. Awek keliling pinggang dan sering bertukar pasangan. Tapi dalam kasanova mamat ni dia tak sampai bawak aweks2 ni ke katil. Dia akan berhenti berpoya bila jantung berdetup detap berhadapan dengan mane2 pompuan. So far blum lg. Hahaha sebab dia blum jumpe ngan heroin.

AIRA HANNA….memang ramai peminat, memang cantik, sopan santun, lembut. Aira anak yatim piatu selepas ibu bapanya meninggal dunia dalam kemalangan. Sesape tengok die ni memang terpikat habis r. Tapi dalam reramai lelaki yg nak tackle dia ni, takde sesape lagi yg buatkan jantung dia berdetup detap. Hahaha sebab blum jumpe ngan hero.

Ha jantung dedua orang ni mula berdetup detap bila bertentang mata. Aira yang bekerja sebagai interior design telah diarahkan oleh bosnya Syamsul Asyraff untuk mereka bentuk rumah kawan baiknya Hareez Riffqal. Memang gelabah abis dua2 watak ni bile berjumpe. Tapi diorang memang pandai cover hati masing2. Continue reading “NOVEL | EPISOD CINTA” »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...